Haal de sfeer van Aziƫ in huis met onze prachtige handgemaakte woonaccessoires

Veelgestelde vragen


Hoe kan ik betalen?

U betaalt zonder kosten via iDEAL.

De makkelijke, snelle en veilige manier van betalen op internet. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt betalen met iDEAL als u gebruik maakt van internetbankieren. Deze betaalmogelijkheid is alleen beschikbaar in Nederland.


Hoe werkt iDEAL?

Geef bij het afrekenen aan dat u wilt betalen met iDEAL en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u veilig doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor uw klaar staat. Uw bank vraagt u dan om een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling.

Na het verzenden van uw gegevens bevestigd uw bank de betaling. U heeft nu betaald en uw bestelling wordt door ons verwerkt.


Wat zijn de verzendkosten?

Bij een bestelling vanaf €25,00 aan artikelen, is de verzending binnen Nederland gratis. Anders zijn de verzendkosten €3,55 per bestelling. Een bestelling van meerdere artikelen proberen wij in een pakket te bezorgen.


Wat is de levertijd?

Wij sturen u een e-mail zodra wij de bestelling hebben overgedragen aan de bezorgdienst.


Wat zijn de retourregels?

U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, zonder opgave van redenen, een artikel terug te sturen, zie de Algemene voorwaarden (herroepingsrecht). Om uw retour zending snel en correct te kunnen verwerken verzoeken wij u het retourformulier in te vullen en online te versturen. Tevens dient u het product, in goede staat, en voorzien van een kopie van het retourformulier direct aan ons terug te sturen. De verzendkosten zijn voor uw rekening. Afhankelijk van uw keuze op het retourformulier, ontvangt u het geld van uw bestelling terug of ontvangt u een vervangend artikel.


Hoe kan ik ruilen?

Als u niet tevreden bent met het artikel, dan kunt u binnen de bedenktijd het artikel omruilen. Hiervoor kunt u het retourformulier gebruiken en geldt dezelfde werkwijze als voor retourneren, zie de vraag "Wat zijn de retourregels?".